Vegetarian Protein – Topp tio listan

Vegetarian protein, bästa tipsen hos vegetarianprotein.se

Här hittar du listan på de populäraste och bästa vegetarian proteinerna. På vår lista hittar du:

  • Våra bästa tips på vegetarian protein samlade på ett och samma ställe
  • Information om varje protein tillskott
  • Länkar till återförsäljare
  • Ytterligare information via filmklipp och länkar

Vi har samlat de populäraste proteinpulver sorterna i en Topp tio lista. Har du inte hittat ditt favorit protein ännu kommer du garanterat göra det här hos oss på vegetarian protein.

Vegetarian protein topp tio lista

Garden of Life

Vegetarian protein - RAW Organic Protein

RAW Organic Protein

På första platsen på topplistan hittar vi RAW Organic Protein från Garden of Life. Detta är ett unikt protein tillskott baserat på hela 13 olika proteinkällor som är ekologiskt USDA-certifierat och RAW-klassat. Dessutom en riktigt bra aminosyraprofil, detta ger ett ultimat proteintillskott av högsta kvalitet.

RAW Organic Protein innehåller 22 g protein per portion. Detta superprotein innehåller även rikligt med fettlösliga vitaminer så som vitamin-A, D, E och K. Något som underlättar och stärker kroppens förmåga att omsätta proteinet.

I Garden of Lifes protein har man dessutom tillsatt 12 olika proteinspjälkande enzymer och probiotika för att underlätta för magen och optimera upptaget av proteinet. Dessa finns även smaksatt i flera otroligt goda smaker så som: Choklad, Vanilj Chai.

Köp RAW Organic Protein här »

Sunwarrior

Vegetarian protein - Warrior Blend

Warrior Blend

På andraplatsen på topplistan har vi Warrior Blend från populära Sunwarrior. Detta är inte vilket protein som helst utan en unik blandning av ärtprotein, hampaprotein och tranbärsprotein. Blandningen ger en otroligt bra aminosyraprofil och är därför en av våra favoriter. Förutom ett grymt protein så finns även detta i flera goda smaker.

Det är ekologiskt, RAW-klassat, lättsmält, fritt från lösningsmedel, GMO, strålning, artificiella smakämnen samt konserveringsmedel. Inte nog med att detta protein är tvåa på vår topplista, det är dessutom världens mest sålda växtbaserade protein i världen. Testa du med, bli en krigare och köp en Warrior Blend! Finns i smakerna: Choklad, Vanilj,och Naturell.

Köp Warrior Blend här »

Superfruit

Vegetarian protein - Organic Protein

Organic Protein

Nummer tre på vår lista hittar vi Organic Protein från Superfruit. Superproteinet från Superfruit har en riktigt bra aminosyraprofil tack vare den unika blandningen innehållande hampaprotein, ärtprotein och risprotein.

Organic protein är 100% ekologiskt och RAW-klassat och uppfyller de högsta kraven. Därför ligger detta protein uppe på tredje platsen. Ett riktigt topp protein med hög kvalitet och grymt innehåll. Perfekt för den som ställer höga krav på sitt protein.

Finns i smakerna naturell och cacao.

Köp Organic Protein här »

Här hittar du ytterligare tips på blandade Växtprotein »

Epic Protein

Vegetarian protein - Epic Protein

Sprout Living

Nummer fyra på vegetarian proteins topp tio lista, hittar vi Epic Protein från Sprout Living.

Epic Protein är ett rent, ekologiskt protein, baserat på gula ärtor, pumpakärnor och frön från solros, sacha inchi och tranbär. Det innehåller alla essentiella aminosyror och har en len och tilltalande konsistens och är mycket lättupptagligt och lättsmält. Epic Protein innehåller viktiga näringsämnen och rikligt med vitaminer och mineraler.

Detta fantastiska proteinpulver innehåller inga konstgjorda smakämnen, inga konstgjorda sötningsmedel, inget gluten eller laktos.

  Köp The Vegan Blend här »

SunWarrior

Vegetarian protein - SunWarrior Classic Plus

Classic Plus Protein

Classic Plus Protein har snabbt slagit sig in på protein marknaden på grund av sitt supernyttiga innehåll och unika sammansättning. Växtproteinet från SunWarrior är ekologiskt och RAW-klassat. Det innehåller förutom 80% protein en hel del vitaminer och mineraler.

Detta superprotein har dessutom en len smak, blandar sig lätt och blir inte grynig och har blivit riktigt populärt i smoothies och i nyttiga drycker.

Classic Plus Protein är ett riktigt bra protein från populära SunWarrior. Finns i smakerna Vanilj och Choklad.

Köp Classic Plus här »

Healthwell

Vegetarian protein - Hampaprotein

Hampaprotein

På plats sex på vår topp tio lista vegetarian protein hittar vi detta hampaproteinet från Healthwell som är ekologiskt och RAW-klassat (råkost). Va sägs om hela 50% Protein och 25% kostfiber.

Hampaproteinet från Svenskt kosttillskott är dessutom odlat enligt ekologisk certifiering inom EU.

Hampaprotein innehåller naturligt rikligt med järn, zink och magnesium. Järn hjälper till med syretransport i blodet. Zink är en viktig antioxidant Zink bidrar till ett normalt fungerande immunsystem samt hjälper till att upprätthålla normala nivåer av super-hormonet testosteron och magnesium bidrar till normal nerv- och muskelfunktion.

Köp Hampaprotein här »

Ytterligare tips på Hampaprotein hittar du här »

Risprotein

Vegetarian protein - Risprotein

Holistic

Sjunde platsen kniper Risproteinet från Holistic. Det här är ett protein baserat på ekologiskt groddat råris. Framställningen görs via en kemikaliefri skonsam fermentering vid låg temperatur som bibehåller alla aminosyror och gör detta till ett riktigt superprotein.

Holistic Risprotein innehåller hela 80 procent protein. Upptaget i kroppen är hela 95 procent och som inte det vore nog så innehåller det alla de viktiga essentiella aminosyror.

Det är dessutom vegetabiliskt, hyperallergent, lättsmält, välsmakande, biotillgängligt och inte slem bildande.

Köp Risprotein här »

It’s Heey

Vegetarian protein - Veganskt Protein

Veganskat Protein

Veganskt Protein från It’s Heey är ett protein av högsta kvalitet. Det är ett växtbaserat proteinpulver tillverkat på ärtproteinisolat och sojaproteinisolat. Innehållet tillfredsställer de flesta hårt tränande med en unik sammansättning av alla de essentiella aminosyrorna.

Två skopor innehåller 24 gram kvalitativt protein till musklerna varav 5,5 gram är BCAA och 5 gram glutamin.

Veganskt Protein finns i flera härliga smaker: Vanilj, Choklad, Acai och Spirulina.

Sport Protein här »

Vegan Protein

Vegetarian protein - Vegan Protein

Healthwell

Vegan Protein är ett fantastiskt protein från Healthwell och det är inte konstigt att det hamnar på vår topp tio lista. Healthwell ställer höga krav på sina produkter både vad gäller smak och kvalitet.

Det är ett proteinisolat som förser din kropp med massor av kvalitativt protein och passar perfekt för dig som tränar. Bestående av högkvalitativt havre- ärt- och risprotein och tillsatta vitaminer. Vegan Protein finns endast i smaken naturell.

  Köp Vegan Protein här »

Ärtprotein

Vegetarian protein - Holistic Ärtprotein

Holistic

Nummer tio på vår populära topplista är det ekologiska ärtproteinet från Holistic. Ärtprotein är ett naturligt protein framtaget utan några lösningsmedel. Ärtorna är torkade och pulveriserade.

Proteinet utvinns från naturligt odlade ärtor och innehåller hela 85% protein. Detta Protein är naturellt och smakar därav lite annorlunda i sin rena form. Passar perfekt att smaksätta själv och som ett proteinrikt mellanmål.

Köp Pea Protein här »

Se mer om fördelarna med ett växtbaserat vegetarian protein som kosttillskott.