Vega Sport Performance protein

Vega Sport Performance Protein

Vega Sport, vegetarian proteinet för dig som tränar hårt.
Kolla in Vega Sport Performance Protein på Youtube. Passar perfekt för dig som tränar eller för dig med en aktiv vardag.

Vega Sport Performance Protein är en fantastisk proteinmix från Vega Sport. Vega Sport ställer höga krav på sina produkter både vad gäller smak och kvalitet.

Vega Sport är ett helt naturliga, växtbaserat, prestandaförbättrande protein. Vega Sport är speciellt utvecklat för att hjälpa idrottare prestera sitt absolut bästa före, under och efter träning. Detta fantastiska protein utvecklades av Brendan Brazier som är en professionell Ironman athlet samt bästsäljande författare på prestanda och näring. Vega Sport Performance Protein är växtbaserat superprotein fritt från mejeriprodukter, gluten och soja. Det innehåller inga konstgjorda smakämnen, färgämnen eller sötningsmedel .

Det är ett blandat protein som förser din kropp med massor av energi och passar perfekt för dig som tränar med höga halter av BCAA och glutamin. Blandningen består av risprotein, hampaprotein, ärtprotein, alfalfa och sacha inchi-frön.

Innehåll per portion:

  • 25 gram vegetariskt protein
  • Proteinmix av brunt ris, hampaprotein, ärtprotein, alfalfa och sacha inchi-frön
  • 5000 mg BCAA per portion
  • 5000 mg glutamin per portion
  • Naturlig sötad med stevia
  • Endast 1 g fett per portion från växtriket

Vega Sport finns i flera smaker så som choklad, vanilj och berry.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*