Vegan Protein från Reflex Nutrition

Vegan Protein – Reflex Nutrition

Här kan du se recensionen och lära dig mer om ett av vårt högst rankade protein i vår topp lista.

Vegan protein från Reflex Nutrition är ett av de populäraste vegetarian proteinerna. Det är tillverkad med hjälp av en patenterad tillverkningsprocess. Denna unika och miljövänliga process extraherar rent ärtprotein endast med hjälp av vatten och är helt utan några kemikalier och tillsatser.

Fördelar med detta superprotein:

  • Perfekt till alla vegetarianer eller veganer.
  • Fri från konstgjorda sötningsmedel och färgämnen.
  • Fri från soja, gluten och icke genmodifierade ärtor.
  • Innehåller enymkomplex Digezyme® samt Lactospore® för optimal matsmältning.

Detta ärtprotein är ett lättsmält och kan jämföras med de bästa animaliska proteinkällorna så som vassle, ägg och mjölk. Den har väldigt bra smaker och en portion innehåller hela 74% protein. De viktigaste aminosyrorna som L-leucin, L-isoleucin och L-valin finns det mängder av i detta protein. I själva verket så innehåller detta vegan proteinet mer BCAA än det bästa äggproteinet. Ärtprotein innehåller även stora mängder arginin och glutamin.

Det är få vegetarian proteiner som är helt fri från soja, gluten och är helt allergenfri. Ärtproteinet Reflex Nutrition har gjort detta till ett utav de naturligaste proteinerna med hjälp av miljövänlig odling samt helt fri från konstgödsel.
Vegan protein från Reflex Nutrition är naturligt sötad med stevia som är en växt som använts i hundratals år för sötning av mat och dryck. En annan fördel med stevia är dessutom att det är näst intill kalorifritt. Men som om inte det vore nog så har Reflex Nutrition dessutom tillsatt det mycket unika enzymkomplex DigezymeDigezyme® samt Lactospore® en unik sammansättning matsmältningsenzym för optimal matsmältning och upptag.

Vegan Protein från Reflex Nutrition finns i 3 härliga smaker: Rich Chocolate, Smooth Fruit och Strawberry.

[ezcol_1half]

Vegan Protein - Vegetarian protein

[/ezcol_1half][ezcol_1half_end]

[/ezcol_1half_end]

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*